Development

Webdesign

Uw interactive brochure op het wereldwijde web.

Samen kunnen we u een perfecte website of webshop aanmeten.

Wij zetten uw ideeën om in code en ontwikkelen samen een professionele website of webshop.

Mogelijkheden

U kunt kiezen tussen een content management system (CMS) en een zelf-bouw website. Het verschil zit hem in de mogelijkheden en het eindresultaat. Zo heeft u bij een CMS standaard de mogelijk u website zelf te beheren. Bij een zelf-bouw website moeten we deze mogelijkheid inbouwen en krijgt u de kans uw wiltste dromen uit te laten komen.

Werkwijze

Door het bespreken en uitleggen van u ideeën kunnen wij uw beeld vormen tot een website of webshop. Na het starten van een concept en uitleg krijgt u een goed beeld van de website of webshop en zijn werking. Wij zullen met u een keuze maken welke toepassing het beste bij u past. Uiteraard kunt u kiezen om uw website of webshop up to date te houden.

Kosten

De kosten voor een Standaard CMS staan vast en zijn hier onder te vinden. Wanneer u kiest voor een zelf-bouw website zullen wij specifieker moeten kijken naar uw wensen. Van te voren overleggen wij elke stap in ontwikkeling en kosten zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Onze tarieven worden van te voren afgesproken.

CMS

Een Content Management System is handig als u uw website zelf wilt bijhouden.

Zelf uw website bijhouden.

Met een content management system (CMS) kunt u uw website gemakkelijk bewerken en nieuwe content toevoegen. Een blog bijhouden of nieuwe artikelen toevoegen zonder dat u kennis nodig heeft van het programmeren van een website.

Modulair uitbreidbaar.

De CMS die wij zullen inzetten voor uw website is gemakkelijk modulair uitbreidbaar. Dit betekend dat er bijvoorbeeld gemakkelijk een nieuw portfolio of een nieuwsbriefinschrijving aan uw website kan worden toegevoegd.

Onderhoud.

Ook met uw CMS wilt u graag de laatste nieuwe mogelijkheden en beveiligingen geïnstalleerd hebben. Zodat u kunt profiteren van de nieuwste technologien en uw website geen gevaar loopt. Uiteraard kunnen wij dit voor u bijhouden.

Webshop

Een Content Management System is handig als u uw website zelf wilt bijhouden.

Zelf uw hele online winkel beheren.

Met het admin-panel van uw webshop kunt u uw hele online-winkel beheren. U kunt bijvoorbeeld producten, categorien en merken toevoegen. Maar ook bestellingen en kortingen beheren. Een perfecte oplossing om online te verkopen!

Modulair uitbreidbaar.

Uw webshop zal modulair uitbreidbaar zijn zodat u bijvoorbeeld een blog kunt bijhouden of een referenties pagina. Zo kunt u een unieke ervaring creëren op uw webshop en hem onvergetelijk maken.

Onderhoud.

Wanneer u een succesvolle webshop heeft wilt u uiteraard zorgen dat uw webshop veilig is. Door regelmatig de laatste nieuwe updates te installeren zorgt u ervoor dat u geen beveiligings lekken laten liggen.

Unieker dan Uniek

Naast een CMS website of webshop kunnen wij ook een zelfbouw website voor u realiseren.

Uniek en vrij in keuze.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een bekende CMS zijn we meer dan ooit vrij in wat we kunnen bereiken. Bijvoorbeeld een veiling website of een filmpjes website zijn te ontwikkelen maar niet met WordPress of Joomla. Daardoor kunnen we vanaf nul beginnen en al uw wensen in uw unieke website stoppen.

Altijd professioneel voor de dag.

Ook wanneer wij een zelf-bouw website voor u creëren komt u altijd professioneel voor de dag. Ook dan is het belangrijk dat er onderhoud wordt gepleegd aan uw website zodat u altijd goed beveiligd bent tegen aanvallen van buiten af. Maar ook het toevoegen van nieuw content of nieuwe mogelijkheden kunnen we voor u bijhouden.

Onze Prijzen

Wij hanteren vasten prijzen voor een deel van onze webdesign diensten.

Wanneer u kiest voor een CMS website of voor een webshop, dan kunt u deze naast de basis eigenschappen ook aanvullen met uitbreidingen om uw website of webshop dat beetje extra te geven. Is er een uitbreiding of module die graag wilt hebben dan kunnen wij u daar ook mee helpen.

Voor prijzen van een unieke door ons onderhouden website kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met ons maken.


Hoe nu verder?

Wij bellen u terug.

U laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Wanneer kunnen wij u het beste terug bellen?


Een afspraak maken.

U kunt een afspraak met ons inplannen voor een vrijblijvend gesprek.

U krijgt van ons een bevestiging wanneer de afspraak door kan gaan.

Hosting Portal


Webmail

Login in op uw webmail via RoundCube.


TeamViewer

Wordt u gevraagd om uw computer over te nemen? Klik dan op de download-knop.

Quick Support Downloaden

Compuniek ICT Services

  • Frijdastraat 22a
    2288 EZ Rijswijk ZH
  • Telefoon: 070 - 335 04 53
    E-mail: info@compuniek.nl

TeamViewer

Download hier onze Teamviewer Quicksupport Client. Kies het voor u bestemde besturingssysteem, Windows of Mac OS X.

Windows download hier

Mac OS X download hier


Disclaimer

De client die u download is door TeamViewer GmbH gegenereerd. Wij maken gebruik van hun diensten waardoor er voor het gebruik van dit product geen rechten kunnen worden ontleent van Compuniek.

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de TeamViewer Routingserver.

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt. Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden. Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geinformeerd moet zijn.

Gecodeerde signatuur

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma's door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren. Zelfs de zelfgemaakte QuickSupport Custom Design Tools worden bij het aanmaken dynamisch van een signatuur voorzien.