Development

Retail

Werkende ICT is extreem belangrijk in uw branche.

Laat u ICT beheren door onze ervaren Retail Engineers.

Met behulp van Service Level Agreements weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Mogelijkheden

Van de kassa-werkplekken en haar rand apparatuur zoals kassalade en bonprinter tot de printers van uw retail winkel kunnen wij beheren en ondersteunen waar dat nog mocht zijn. Heeft het een stekker en een knop? Dan ondersteunen wij het!

Werkwijze

Door middel van een service level agreement (SLA) kunnen wij uw winkels over het gehele land het beste ondersteunen. De afspraken die wij maken in de opgestelde SLA komen we 99% van de gevallen na. Zo kunnen uw winkels ombezorgd hun werk doen... Verkopen.

Heel Nederland

Alle hoeken van ons land kunnen worden ondersteund. Zo hoeft u geen andere partijen in te schakelen voor een ander deel van het land. Al uw winkels worden ondersteund door onze mensen elk uit hun eigen regio. Zo zien uw winkels altijd een bekend gezicht.

Het hele land is van ons!

Alle hoeken van ons land kunnen worden ondersteund.

Grote spelers. En kleine.

Groot of klein, Oud of Nieuw. We komen er aan!

Meer dan 100 winkels?! Geen probleem.

Heeft u de verantwoordelijkheid over een paar honderd winkels met veel IT wat ondersteund moet worden over het gehele land. Door onze mensen in elke regio kunnen wij altijd snel ter plaatsen zijn om het probleem te verhelpen en uw winkels draaiend te houden.

Klein maar fijn.

Wij ondersteunen ook gewoon de bakker om de hoek of de lunchroom iets verder op. Ook kunnen we u oplossingen bieden voor als u een nieuwe winkel opent. Zoals kassa-systemen, de software ervoor en de computers voor op het kantoor.


Hoe nu verder?

Wij bellen u terug.

U laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Wanneer kunnen wij u het beste terug bellen?


Een afspraak maken.

U kunt een afspraak met ons inplannen voor een vrijblijvend gesprek.

U krijgt van ons een bevestiging wanneer de afspraak door kan gaan.

Hosting Portal


Webmail

Login in op uw webmail via RoundCube.


TeamViewer

Wordt u gevraagd om uw computer over te nemen? Klik dan op de download-knop.

Quick Support Downloaden

Compuniek ICT Services

  • Frijdastraat 22a
    2288 EZ Rijswijk ZH
  • Telefoon: 070 - 335 04 53
    E-mail: info@compuniek.nl

TeamViewer

Download hier onze Teamviewer Quicksupport Client. Kies het voor u bestemde besturingssysteem, Windows of Mac OS X.

Windows download hier

Mac OS X download hier


Disclaimer

De client die u download is door TeamViewer GmbH gegenereerd. Wij maken gebruik van hun diensten waardoor er voor het gebruik van dit product geen rechten kunnen worden ontleent van Compuniek.

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de TeamViewer Routingserver.

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt. Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden. Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geinformeerd moet zijn.

Gecodeerde signatuur

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma's door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren. Zelfs de zelfgemaakte QuickSupport Custom Design Tools worden bij het aanmaken dynamisch van een signatuur voorzien.