SSL Certificaten

Naast een hoop professionele diensten leveren wij ook SSL Certificaten.

Voor een succesvolle webshop is het essentieel dat klanten met een veilig gevoel gegevens achterlaten op je website, of dat nu om betaalverkeer gaat of andere privacy gevoelige zaken zijn. Daar is een SSL certificaat voor nodig. En hoe uitgebreider de beveiliging met SSL, des te groter de boost voor je webshop.

Onze Certificaten

Email Certificaat

Mail Certificaten

Het digitaal ondertekenen en versleutelen van e-mails voorkomt het onderscheppen, lezen en wijzigen van e-mails door derden. Het geeft de ontvanger de garantie dat ... het bericht ongewijzigd en van jou afkomstig is. Als de ontvanger ook een certificaat heeft, kun je versleutelde e-mail verzenden waardoor deze alleen voor de ontvanger te lezen is.

Website Certificaat

Website Certificaten

Google beloont een webshop met een veilige verbinding met een hogere positie in de zoekresultaten. Bezoekers waarderen het steeds meer wanneer een webshop ... zorgvuldig met hun gegevens omgaat, en belonen dit met hogere conversies. Aandacht voor veiligheid kan hierdoor bijdragen aan een succesvolle webshop!

Wat is een SSL-Certificaat?

SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische key digitaal aan de gegevens van een bedrijf koppelen. Wanneer deze op een webserver zijn geïnstalleerd, activeren ze het hangslot en het https-protocol (via poort 443) en zorgen ze voor beveiligde verbindingen tussen een webserver en een browser. SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, gegevensoverdracht en logins. Het wordt stilaan de nieuwe norm voor het veilige gebruik van sociale media. SSL-certificaten koppelen:
  • De naam van een domein, server of host
  • De identiteit (d.w.z. bedrijfsnaam) en locatie van een bedrijf

Website Certificaat

PDF Certificaten

Een PDF Signing certificaat biedt een digitaal alternatief voor het verzegelen en schriftelijk ondertekenen van een document. Bijvoorbeeld ... voor documenten die een geldige handtekening vereisen of gevoelige informatie bevatten. Digitale ondertekening is dikwijls de laatste stap in een volledige digitalisering van een papierstroom binnen een organisatie, en resulteert in flinke tijd- en kostenbesparingen. PDF Signing certificaten worden uitgegeven volgens het Adobe Certified Document Services (CDS) programma.

Hosting Portal


Webmail

Login in op uw webmail via RoundCube.


TeamViewer

Wordt u gevraagd om uw computer over te nemen? Klik dan op de download-knop.

Quick Support Downloaden

Compuniek ICT Services

  • Frijdastraat 22a
    2288 EZ Rijswijk ZH
  • Telefoon: 070 - 335 04 53
    E-mail: info@compuniek.nl

TeamViewer

Download hier onze Teamviewer Quicksupport Client. Kies het voor u bestemde besturingssysteem, Windows of Mac OS X.

Windows download hier

Mac OS X download hier


Disclaimer

De client die u download is door TeamViewer GmbH gegenereerd. Wij maken gebruik van hun diensten waardoor er voor het gebruik van dit product geen rechten kunnen worden ontleent van Compuniek.

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de TeamViewer Routingserver.

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt. Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden. Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geinformeerd moet zijn.

Gecodeerde signatuur

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma's door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren. Zelfs de zelfgemaakte QuickSupport Custom Design Tools worden bij het aanmaken dynamisch van een signatuur voorzien.