Diensten

Elk van onze diensten voeren wij met de volle 100% inzet en zorgvuldigheid uit.

We hebben niet alleen een hoop diensten te bieden op het gebied van IT, we zijn er ook goed in. Elk project pakken we graag aan met beide handen en zetten het om in iets waar u blij mee bent. Door onze veelzijdigheid kunnen we u altijd helpen met al uw IT problemen.

Webdesign
NIEUW!

Webdesign

Voor het maken van een originele en mooie website hebben wij uw input, gevoel en uitstraling nodig. Voor het verbeelden van uw website met informatie over uw... organisatie, kiezen wij samen met u de teksten, foto's of illustraties. U kunt kiezen om de website zelf te onderhouden d.m.v. een CMS (Content Management System). Ook het opzetten van een webshop met verschillende betalingsmethodes kunnen wij ontwikkelen en adviseren.

Cloud Telefonie
NIEUW!

NFON Cloud Telefonie

Geen dure centrales meer en dus ook geen onderhoud. Met onze NFON cloud telefonie kunt u bijna alle mogelijkheden creëren... die u maar kunt bedenken. Of u nu een artsenpraktijk heeft met wachtrijen of een wereldwijd bedrijf met diverse afdelingen, met NFON belt u voordelig of zelfs lokaal vanuit diverse landen. Vraag ons uw mogelijkheden en maandelijkse kosten.

Cloud Telefonie
NIEUW!

SSL Certificaten

Geen dure centrales meer en dus ook geen onderhoud. Met onze NFON cloud telefonie kunt u bijna alle mogelijkheden creëren... die u maar kunt bedenken. Of u nu een artsenpraktijk heeft met wachtrijen of een wereldwijd bedrijf met diverse afdelingen, met NFON belt u voordelig of zelfs lokaal vanuit diverse landen. Vraag ons uw mogelijkheden en maandelijkse kosten.

MKB Automatisering

ICT Oplossingen

De kunst van echt automatiseren van processen hangt van een aantal factoren af zoals de juiste apparatuur die bij u of u bedrijf past, maar ook de keuze van... software die uw processen binnen het bedrijf gaat uitvoeren of monitoren. Onze engineers kunnen met u samen deze essentiële onderdelen uitzoeken, installeren en beheren. Hierdoor ontstaat een professionele omgeving waar presteren een uitdaging kan worden.

Retail Automatisering

Retail

Voor retailers klein of groot kunnen onze retail engineers u hard en software in de winkels ondersteunen. Voor u geldt dat continuïteit en inkomsten niet... onderbroken mogen worden. U kiest de ondersteuning die bij u past en voldoet aan de wensen die u stelt. Een services voorraad van uw afreken of pinsystemen is dan wel een "must". Wij ondersteunen u tijdens winkeltijden, maar het is ook mogelijk voor zon en feestdagen.

Consultancy

Consultancy

Onze consultancy is inzetbaar op een breed vlak binnen uw informatie technologie wensen. Projecten van af nul opstarten, besturen, adviseren, begeleiden... en implementatie behoren tot ons specialisme. Onze consultants zijn uw regisseurs om organisatie, processen en innovaties in uw bedrijf uit te voeren waarbij de dagelijkse operaties niet in gevaar worden gebracht. We brengen partijen tot elkaar bij het doorvoeren van nieuwe innovaties.

Hosting

Hosting

Wij bieden u betrouwbare goede hosting voor een aantrekkelijke prijs. Zo heeft u al een hosting pakket met 5GB schijfruimte en een gratis .NL domeinnaam voor maar... € 4,95 per maand. Er worden dagelijks backups gemaakt van al u data zodat wanneer er iets mis mocht gaan uw website binnen no-time weer online is. Ook worden onze servers constant gemonitord voor virussen en aanvallen van buiten af. Zo bent u zeker van een goede betrouwbare hosting partner!

Hosting Portal


Webmail

Login in op uw webmail via RoundCube.


TeamViewer

Wordt u gevraagd om uw computer over te nemen? Klik dan op de download-knop.

Quick Support Downloaden

Compuniek ICT Services

  • Frijdastraat 22a
    2288 EZ Rijswijk ZH
  • Telefoon: 070 - 335 04 53
    E-mail: info@compuniek.nl

TeamViewer

Download hier onze Teamviewer Quicksupport Client. Kies het voor u bestemde besturingssysteem, Windows of Mac OS X.

Windows download hier

Mac OS X download hier


Disclaimer

De client die u download is door TeamViewer GmbH gegenereerd. Wij maken gebruik van hun diensten waardoor er voor het gebruik van dit product geen rechten kunnen worden ontleent van Compuniek.

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de TeamViewer Routingserver.

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt. Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden. Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geinformeerd moet zijn.

Gecodeerde signatuur

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma's door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren. Zelfs de zelfgemaakte QuickSupport Custom Design Tools worden bij het aanmaken dynamisch van een signatuur voorzien.