Cloud Diensten

De manier van opslaan van belangrijke gegevens is de laatste jaren veranderd.

Waar we een paar jaar geleden alles op een lokale plek op uw PC of Server bestanden en gegevens opsloegen dan we dat nu graag in de cloud. Wij hebben een collectie Cloud Diensten waar wij u graag mee helpen.

Uw eigen cloud met een Nas

NFON Cloud Telefonie

NIEUW!

Geen dure centrales meer en dus ook geen onderhoud. Met onze NFON cloud telefonie kunt u bijna alle mogelijkheden creƫren... die u maar kunt bedenken. Of u nu een artsenpraktijk heeft met wachtrijen of een wereldwijd bedrijf met diverse afdelingen, met NFON belt u voordelig of zelfs lokaal vanuit diverse landen. Vraag ons uw mogelijkheden en maandelijkse kosten.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Thuis of op het werk, van desktop tot internet en de apparaten ertussenin: Office heeft de tools waarmee u uw werk kunt doen. Maak fraaie documenten... met de Office-toepassingen die u kent en vertrouwt, sla ze op in de cloud en bewerk ze samen met anderen in realtime met Office Online.

Google Apps

Google Apps

Professionele e-mail, online opslag, gedeelde agenda's, videovergaderingen en meer. Ontwikkeld voor bedrijven, ontworpen voor teams.... Maak, bewerk en deel bestanden onderweg via uw telefoon, laptop of tablet. Beheer de apparaten en gegevens van uw bedrijf met tools die u de controle bieden die u nodig heeft.

Online Backup

Online Backup

Compuniek biedt een oplossing voor uw backups door uw bedrijfsgegevens eerst onleesbaar te versleutelen en vervolgens te... versturen over een beveiligde verbinding voor redundante opslag in gedupliceerde datacenters. Het proces werkt volledig automatisch, inclusief verificatie via email, en kan dus niet vergeten worden. Restoratie van verloren gegevens vindt in omgekeerde richting plaats, opnieuw zonder tussenkomst van experts of tape en kan dus simpel door eindgebruikers uitgevoerd worden.

VPS

VPS (Virtual Private Server)

VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Deze fysieke server is opgedeeld in meerdere VPS-en... doormiddel van virtualisatietechnieken. Met een VPS pakket heb je dezelfde mogelijkheden als met een eigen fysieke dedicated server. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem die volledig gescheiden is van andere VPS-en. Hiermee heb je alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te draaien.

Terminal Services

Terminal Services

Met behulp van Terminal Services kunt u een werkplek in de cloud realiseren die exact het zelfde werkt als een normale computer. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld uw... administratie software kunt starten vanaf verschillende werkplekken binnen en buiten uw bedrijf. U neemt het scherm van een virtuele werkplek over en zo kunt u door met uw werk.

Uw eigen cloud met een Nas

Eigen Cloud met een Nas

Met een NAS server wat staat voor Network-attached storage kunt u uw eigen cloud realiseren. U kunt bijvoorbeeld uw foto's en video's opslaan en ze hierna openen... op uw smartphone. Ook kunt uw documenten opslaan en overal openen met een drive oplossing. Zo heeft u uw bestanden zelf in beheer en weet u zeker dat dat ook zo blijft.

Hosting Portal


Webmail

Login in op uw webmail via RoundCube.


TeamViewer

Wordt u gevraagd om uw computer over te nemen? Klik dan op de download-knop.

Quick Support Downloaden

Compuniek ICT Services

  • Frijdastraat 22a
    2288 EZ Rijswijk ZH
  • Telefoon: 070 - 335 04 53
    E-mail: info@compuniek.nl

TeamViewer

Download hier onze Teamviewer Quicksupport Client. Kies het voor u bestemde besturingssysteem, Windows of Mac OS X.

Windows download hier

Mac OS X download hier


Disclaimer

De client die u download is door TeamViewer GmbH gegenereerd. Wij maken gebruik van hun diensten waardoor er voor het gebruik van dit product geen rechten kunnen worden ontleent van Compuniek.

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de TeamViewer Routingserver.

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt. Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden. Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geinformeerd moet zijn.

Gecodeerde signatuur

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma's door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren. Zelfs de zelfgemaakte QuickSupport Custom Design Tools worden bij het aanmaken dynamisch van een signatuur voorzien.